Εκπαιδευτικό ταξίδι της Οrthodoxou Aviation

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ORTHODOXOU AVIATION ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για μια ακόμα χρονιά η Orthodoxou Aviation σε συνεργασία με την Blue Air και το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης People of the World Travel Group, διοργάνωσε τριήμερο ταξίδι εξοικείωσης (Fam Τrip) στο οποίο συμμετείχαν συνεργάτες από 10 τουριστικά γραφεία της Κύπρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μερικές από τις τουριστικές δυνατότητες της μαγευτικής Θεσσαλονίκης.

Το ταξίδι ξεκίνησε με την αναμενόμενη υποδοχή και φιλοξενία της People of the World Travel Group, η οποία συνέχισε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η επισκέπτες διέμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Grand Hotel της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων The Luxury Hotels στο οποίο έγινε αναλυτική παρουσίαση των συνεδριακών δυνατοτήτων του καθώς και των νέων ανακαινισμένων δωματίων που εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες. Ακολούθησε επίσκεψη στο - επίσης μέλος της γνωστής αλυσίδας The Luxury Hotels - Mediterranean Palace και παρουσίαση των ανακαινισμένων δωματίων και χώρων του ξενοδοχείου. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή όπου ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Οίνου και στους αμπελώνες, όπου και μπόρεσαν να γευτούν τα βραβευμένα κρασιών του κτήματος μαζί με ελαφρύ γεύμα. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας το γκρουπ είχε την εύκαιρα θα επισκεφτεί τα ολοκαίνουρια γραφεία της PEOPLE OF THE WORLD και να γνωρίσει τους υπαλλήλους και συνεργάτες του ταξιδιωτικού γραφείου.

Από την Blue Air και την Orthodoxou Aviation συνόδευσαν το γκρουπ η Έλενα Κώστα Senior Manager η οποία δήλωσε "Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που είχαμε για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά τόσο τη γνωστή Θεσαλονικιώτικη φιλοξενία, καθώς επίσης να γνωρίσουμε τους συνεργάτες της  People of the World και των Luxury Hotels. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διευθυντή της People of The World Αλέξανδρο Κατσόπουλο για τη φιλοξενία και την ξενάγηση στις ανανεωμένες  εγκαταστάσεις τους κάθώς επίσης τους συνεργάτες που ταξίδεψαν μαζί μας απο Κύπρο με τις πτήσεις της Blue Air.”
Now On Air:
-
CELEBRITY TWEETS