Διάκριση για το BudgetFly app της Orthodoxou Travel

Σημαντική διάκριση για το BudgetFly app της Orthodoxou Travel στα Cyprus Tourism Awards 2019

Ενα ακόμα βραβείο προσθέτει στην συλλογή της, η διαδικτυακή πλατφόρμα budgetfly.com. Αυτή τη φορά για την εφαρμογή για κινητά που εγγυάται την πιο χαμηλή τιμή αεροπορικών στους ταξιδιώτες.

Το budgetfly.com, που ιδρύθηκε το 2013, από την Orthodoxou Travel, έγινε γρήγορα μια από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης πτήσεων στην Κύπρο, βοηθώντας χιλιάδες χρήστες να συγκρίνουν τιμές των αεροπορικών εταιρειών, να εντοπίσουν τις ειδικές προσφορές και να κλείσουν τα φθηνότερα εισιτήρια.

Από την κυκλοφορία της εφαρμογής (ακόμη και από τις πρώτες εκδόσεις με περιορισμένη λειτουργικότητα) παρατηρήθηκε μια ανοδική τάση στις αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσω κινητού τηλεφώνου, με αυξανόμενο ρυθμό μεταβολής από έτος σε έτος.

Το 2014, οι αναζητήσεις από κινητό είχαν ως αποτέλεσμα το 10% όλων των αναζητήσεων, και σήμερα αντιστοιχούν στο 60% περίπου.

Θέλετε να ταξιδέψετε - έχετε κατά νου έναν προϋπολογισμό αλλά δεν ξέρετε πού να πάτε; Το πρόβλημα λύθηκε! Κατεβάστε την βραβευμένη εφαρμογή της BudgetFly.

 

iOS – https://appsto.re/cy/VLj_hb.i

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.budgetfly.app

Web – www.budgetfly.com

 

 

 
Now On Air:
Daddy Yankee + Snow - Con Calma
CELEBRITY TWEETS