40 χρόνια Vitatrace Nutrition Ltd

40 ΧΡΟΝΙΑ VITATRACE NUTRITION LTD

Η Εταιρεία Vitatrace Nutrition Ltd γνωστή ως VTN, γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της. Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VTN κύριος Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, κύριος Κυριάκος Αγκαστινιώτης, υποδέχτηκαν στο κτήμα Κουσιουμή τους φίλους, πελάτες και συνεργάτες της Εταιρείας, σε μία εκδήλωση που σχεδίασαν ειδικά για αυτούς.

Η Vitatrace Nutrition Ltd ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό την παρασκευή προμιγμάτων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων για τη ζωική παραγωγή της Κύπρου, από τον κύριο Ευριπίδη Αγκαστινιώτη. Σήμερα η Εταιρεία εξάγει σε περίπου 12 χώρες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κύριος Κώστας Καδής, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε:

«Σήμερα, η Εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος παρασκευαστής προμιγμάτων βιταμινών, ιχνοστοιχείων και προσθετικών φυραμάτων και ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς κτηνιατρικών φαρμάκων στην πατρίδα μας, ενώ οι εξαγωγές της σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο. Είναι εξάλλου γνωστό ότι η VΤN, όπως είναι η εμπορική ονομασία της Εταιρείας, έχει βραβευθεί τρεις φορές από την Πολιτεία για την εξαγωγική της δραστηριότητα, ενώ απέσπασε στην πορεία της πληθώρα άλλων διακρίσεων και βραβείων, σε σχέση με την ποιότητα, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη. Κατά γενική ομολογία, η VΤN είναι σήμερα μια από τις διαπρέπουσες Εταιρείες του τόπου, ενώ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο συμμετέχει με επιτυχία σε μεγάλα ερευνητικά προγράμματα, συνεργαζόμενη με κορυφαία πανεπιστήμια, Εταιρείες γενετικής, διεθνείς φαρμακευτικές Εταιρείες και διαπρεπείς επιστήμονες.»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης, ο Δρ. Παναγιώτης Παπασολωμόντος τον οποίο η VTN, βράβευσε για το πολύτιμο έργο του στον τομέα της πτηνοτροφίας σε Παγκύπριο αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν υπό τους ήχους της μουσικής από τον Νικόλα Ντίμα, τη Μικαέλα Χατζηεφραίμ και την μπάντα τους.
Now On Air:
Daddy Yankee + Snow - Con Calma
CELEBRITY TWEETS