10 Συνέδριο Infocom.cy 2018

3ο Συνέδριο Security Project Cyprus – H κορυφαία συνάντηση των ειδικών της ασφάλειας στην Κύπρο

Το 3ο Συνέδριο Security Project Cyprus – που θα διοργανωθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στο Hilton Cyprus Λευκωσίας – θα αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους το όραμα της ενσωμάτωσης της Ασφάλειας στις Έξυπνες Πόλεις και τα Έξυπνα Κτίρια μπορεί να γίνει πράξη.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα καλύψει ένα ευρύτατο πεδίο θεματολογίας, με παρουσιάσεις από θεσμικούς φορείς και εισηγητές με εμπειρία και τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς της ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα στο χώρο του συνεδρίου θα διοργανωθεί έκθεση όπου εταιρίες του χώρου θα παρουσιάσουν προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες security.

Οι σύγχρονες προκλήσεις και οι νέοι τρόποι αντιμετώπισης κάθε μορφής εγκληματικότητας και κινδύνων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές, αλλά και ευρύτερα οι πολίτες και η κοινωνία θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου. Τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στις νέες μορφές τρομοκρατίας, στο οργανωμένο έγκλημα, αλλά και τη μικρή και μεσαία εγκληματικότητα και η συνεισφορά της τεχνολογίας στην προστασία των εγκαταστάσεων θα αποτελέσουν τα βασικά σημεία αναφοράς.

Το συνέδριο Security Project Cyprus θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά τη σημαντικότερη συνάντηση των ειδικών της ασφάλειας στην Κύπρο, αλλά και όλων όσων έχουν ευρύτερο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο χώρο συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, ανάδειξης προβληματισμών και εξωστρέφειας.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και απαιτείται προεγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.securityproject.com.cy

 

 

« Fiber to the People: Creating a bright digital future for Cyprus»

 Στο επίκεντρο του 10ου  Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών,  Πληροφορικής & Media,

 InfoCom Cyprus 2018“

Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια της ΝΑ Ευρώπης για τις ψηφιακές τεχνολογίες , φιλοξενείται και φέτος στην Κύπρο για 10η συνεχή χρονιά, την  προσεχή Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018,  από τις 9.00 το πρωί έως τις 15.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Hilton  Cyprus  στη Λευκωσία.

Με το χαρακτηριστικό τίτλο «Fiber to the People: Creating a bright digital future for Cyprus» το 10ο  Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών,  Πληροφορικής & Media,  InfoCom Cyprus 2018” (www.infocomcy.com) φιλοδόξει να αναδείξει μέσα από τις 3 θεματικές ενότητες του την επιτακτική ανάγκη ανάπτυξης στη Κύπρο Δικτύων Νέας Γενιάς,  που μπορούν να προσφέρουν εύκολη, ασφαλή, προσιτή και αδιάλειπτη πρόσβαση, σε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του νησιού. Άλλωστε, η ανταγωνιστικότητα ενός κράτους στο σημερινό ψηφιακό περιβάλλον, συσχετίζεται πλέον έντονα με την ύπαρξη προηγμένων δικτυακών τεχνολογικών υποδομών, καθώς μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ανατροπές στα οικονομικά μοντέλα ανάπτυξης και ειδικότερα στους τομείς των Υπηρεσιών και του Εμπορίου και συνάμα μπορούν να αποτελέσουν το ασφαλές όχημα για μετάβαση στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν στο κυπριακό κοινό και τις επιχειρήσεις, τις εξελίξεις στις ψηφιακές τεχνολογίες, στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, και των Media. Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν .

Ποιοι συμμετέχουν:

Το συνέδριο αφορά όλους τους κλάδους, καθώς το ICT εμπλέκεται οριζόντια, έμμεσα ή άμεσα, σε όλες τις αγορές. Έτσι, μεταξύ άλλων απευθύνεται σε: System Integrators, Service Providers, Οικονομικούς Διευθυντές, Developers, IT Security Officers, IT Auditors, Μηχανικούς Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής, Στελέχη Ερευνητικών Κέντρων , Data Analysts, Στελέχη Πωλήσεων, Διαφήμισης & Marketing, Νομικούς Συμβούλους, προπτυχιακούς η μεταπτυχιακούς φοιτητές και σπουδαστές κατεύθυνσης ICT κ.ά.

Η λίστα των καλεσμένων του Συνεδρίου περιλαμβάνει διεθνείς παράγοντες του χώρου, σημαντικούς ομιλητές κυρίως από Κύπρο,  Ελλάδα και το εξωτερικό , Στελέχη Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media, CEOs, CIOs και IT Directors, Operation Managers, Data Center & Cloud Experts, Network Engineers, IT Strategists & Solution Architects, Κατασκευαστές και Προμηθευτές Τεχνολογικού Εξοπλισμού, Consumer Electronics όπως επίσης υψηλούς κυβερνητικούς προσκεκλημένους. 

 
Now On Air:
Mabel - Don't Call Me Up
CELEBRITY TWEETS