Πανηγύρι Χαράς

Πανηγύρι Χαράς Αντικαρκινικού Συνδέσμου ΚύπρουΤην Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αστυνομίας Κύπρου,  από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Πανηγύρι Xαράς για στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Στο Πανηγύρι Χαράς θα υπάρχει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά. Μεταξύ άλλων, τα παιδιά θα μπορούν να χαρούν παιχνίδια λούνα παρκ, μίνι σκούτερ, τα αυτοκινητάκια της αστυνομίας, face painting, μουσικά παιχνίδια και επιδείξεις από τα σκυλιά της αστυνομίας.

Το Πανηγύρι Χαράς, το οποίο τελεί υπό  την Αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας, διοργανώνουν η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Όλα τα έσοδα από το Πανηγύρι θα διατεθούν στο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για 47 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Α/φοί Λανίτη, Pizza Hut, Eurofresh Fruit & Vegetables, Party Ice, Κάρβουνα Πυρσός, Κρεοπωλείο Σπύρος Μελής, Γ. Κατσαφάδος Λτδ - Αντιπρόσωποι Διανομείς, Αρτοποιεία Λαδάς, Μουσικά Δρώμενα - Κέντρο Μουσικής Προπαιδείας, Boom Inflatable, Micro Scooters, CDA College και ORB Marketing & Communication Boutique.

 
Now On Air:
Daddy Yankee + Snow - Con Calma
CELEBRITY TWEETS