Νέα υγρά απορρυπαντικά Εύρηκα Μασσαλίας!

Νέα υγρά απορρυπαντικά Εύρηκα Μασσαλίας

Η Εύρηκα με πίστη στο όραμά της να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας, επαναλανσάρει την σειρά υγρών απορρυπαντικών Εύρηκα Μασσαλίας με ακόμη πιο ισχυρή σύνθεση και υψηλά πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας.

Tα νέα υγρά απορρυπαντικών Εύρηκα Μασσαλίας πιο αποτελεσματικά από ποτέ σας εγγυούνται αποτελεσματική καθαριότητα σε βάθος ενάντια στους δύσκολους λεκέδες και δυσάρεστες οσμές ενεργώντας ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Η νέα σύνθεση συνδυάζει τη φροντίδα του σαπουνιού Μασσαλίας με προηγμένα ενζυμα νέας γενιάς και Stain Lift Power, ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει άψογα αποτελέσματα σε ένα ευρύτερο φάσμα λεκέδων όπως είναι οι δύσκολοι λιπαροί  λεκέδες, το μελάνι, το αίμα, η βρεφική τροφή και πολλοί άλλοι.

Με τις φυσικές και αξεπέραστες ιδιότητες του σαπουνιού Μασσαλίας, καθαρίζουν φυσικά και αποτελεσματικά όλα τα ρούχα στο πλυντήριο ή στο χέρι, εξασφαλίζοντας την απόλυτη καθαριότητα, αίσθηση φρεσκάδας και φροντίδα σε όλα τα ρούχα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα.

Νέα σύνθεση, Νέα εικόνα, Νέα πρακτική συσκευασία!

Ένας τέλειος συνδυασμός καθαριότητας και φρεσκάδας, με σε 4 υπέροχα αρώματα!

Κλασσικό  –  30 πλύσεις και  45 πλύσεις

Ylang Ylang & Λεβάντα  -  30 πλύσεις και  45 πλύσεις

Μαστιχέλαιο & Γιασεμί  - 45 πλύσεις

Flower Garden  -  45 πλύσεις

Δοκιμάστε τα!

 




Now On Air:
Clean Bandit + Ellie Goulding - Mama
CELEBRITY TWEETS