Ημέρες Σταδιοδρομίας του Παν. Κύπρου

Η ΜΤΝ συμμετείχε στις Ημέρες Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η ΜΤΝ με στόχο την ενσωμάτωση των νέων στη σύγχρονη αγορά εργασίας, συμμετείχε στην έκθεση «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2018» του Πανεπιστημίου Κύπρου που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 25-26 Απριλίου στην Πανεπιστημιούπολη με μεγάλη επιτυχία.

Στόχος της συμμετοχής της ΜΤΝ ήταν να προσφέρει στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να βελτιώσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν επαγγελματικές ικανότητες στο ταξίδι τους για αναζήτηση εργασίας αφού για το καλοκαίρι του 2018 η ΜΤΝ θα προσφέρει θέσεις πρακτικής εξάσκησης (internships).

Όσοι τελειόφοιτοι επιλεγούν για τις θέσεις αυτές, θα εργαστούν για τρεις μήνες υπό την καθοδήγηση ενός μέντορα. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής τους εξάσκησης, οι τελειόφοιτοι θα έχουν εξασφαλίσει μια σημαντική εμπειρία πρακτικής, λαμβάνοντας παράλληλα και συστατική επιστολή ενώ βέβαια θα έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν θα αποταθούν στην ΜΤΝ για εργοδότηση.

Εκατοντάδες φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκπρόσωπους της ΜΤΝ, να ενημερωθούν για ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας στην εταιρεία, καθώς και να συμβουλεύτουν για την ανάπτυξη της καριέρας τους στο τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Η ΜΤΝ προσφέρει πάντα περισσότερα: επενδύει στις δυνατότητες των νέων του τόπου και αναγνωρίζει τα οφέλη της εισαγωγής τελειόφοιτων στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών, δίνοντας τους την ευκαιρία να συνεισφέρουν με φρέσκες ιδέες.

Τα τμήματα στα οποία η ΜΤΝ προσφέρει θέσεις πρακτικής εξάσκησης βρίσκονται αναρτημένα στο www.mtn.com.cy ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις αυτές θα είναι επί πληρωμή.

 

Σχετικά με την ΜΤΝ
Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.
Now On Air:
Clean Bandit + Ellie Goulding - Mama
CELEBRITY TWEETS