Τσικνοπέμπτη στη Λευκωσία με την MSPS

 

Τσικνοπέμπτη στη Λευκωσία με την MSPS

«Ακατάλληλο για αχώνευτους» έγραφε η (ίσως) αστειότερη και πιο δημιουργική πρόσκληση για φαγοπότι Τσικνοπέμπτης, γραμμένη σε ένα κουτί από αφρόζα. Το γλέντι διοργάνωσε η MSPS Cyprus στην αυλή του εστιατορίου της «Παλιάς Ηλεκτρικής», και την πρόσκληση αποδέχτηκαν με χαρά οι πολλοί προσκεκλημένοι, που αποτελούνταν από πελάτες, φίλους και συνεργάτες της MSPS.

Ο καπνός από τις φουκούδες, από το  λουκούλλειο γεύμα που ετοίμαζαν οι ψήστες ανέβαινε και χανόταν στον συννεφιασμένο ουρανό της Λευκωσίας την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, και έδειχνε στους προσκεκλημένους από μακριά το δρόμο για το γλέντι της Τσικνοπέμπτης.

Από νωρίς άρχισαν να καταφθάνουν οι προσκεκλημένοι με χαρούμενη διάθεση. Ο χώρος, η ‘Παλιά Ηλεκτρική’, μεταμορφώθηκε γουστόζικα και παιγνιδιάρικα με διακόσμηση καρναβαλιού όπως θέλει το έθιμο. Μπαίνοντας στον χώρο, οι προσκεκλημένοι επέλεγαν τα αποκριάτικά τους αξεσουάρ για να τα φορέσουν και να φωτογραφηθούν.  Μια μπάντα διασκέδαζε και ξεσήκωνε τον κόσμο με ζωντανή μουσική, ενώ το φαγητό από τις ψησταριές προσφερόταν φρέσκο και ζεστό, νόστιμο και παραδοσιακό. Το πάρτι και η καλή διάθεση διήρκησαν μέχρι αργά το απόγευμα με άφθονο κρασί και ζιβανία.

 «Ευελπιστούμε μετά την επιτυχία της φετινής μας γιορτής, να δημιουργήσαμε τις συνθήκες ώστε να καθιερώσουμε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης σαν μέρα συνάντησης, χαράς και ξεγνοιασιάς για τους φίλους και πελάτες μας», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της MSPS, Μαίρη Χάματσου, στο τέλος της ημέρας. «Από φέτος λοιπόν», συμπλήρωσε χαριτολογώντας, «η τσικνοπέμπτη αποτελεί έναν ακόμα λόγο συνεργασίας σας με την MSPS!».
Now On Air:
Post Malone - Better Now
CELEBRITY TWEETS