ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

*ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ*

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6-12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΚΛΗΡΩΣΗ: 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Το SEMELI HOTEL στη Λευκωσία, γιορτάζει με τους ερωτευμένους και σας προσφέρει ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο του SEMELI HOTEL για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο.

Ένα εκλεκτό μενού, ειδικά διαμορφωμένο από τον σεφ του Semeli Hotel  δημιουργούν μια ιδανική βραδιά για αυτή την ιδιαίτερη μέρα. 

Aρχικά θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε γαστρονομικούς πειρασμούς με βάση εκλεκτά θαλασσινά και να επιλέξετε ανάμεσα σε κρέας ή ψάρι για τη συνέχεια. Καβούρι και αστακός σε gourmet εκδοχές θα σερβιριστούν ως «starter», ενώ το κυρίως πιάτο θα περιλαμβάνει άριστης ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας (Charolais) ή σολομό Νορβηγίας συνδυασμένα με σύγχρονες γεύσεις.

Στο τέλος, η εμπειρία θα ολοκληρωθεί με μια ποικιλία γλυκών εμπνευσμένη από την ημέρα με ιδιαίτερη παρουσίαση και στυλ. Όλα τα πιάτα του συγκεκριμένου μενού συνοδεύονται από το αντίστοιχο κρασί από την πλούσια κάβα του ξενοδοχείου.

Στείλτε μήνυμα στο 3131 με την ένδειξη SEMELI+ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ+ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ και μπείτε στην κλήρωση για ένα δείπνο για 2 στο ξενοδοχείο ΣΕΜΕΛΗ.

*Χρέωση 52 σεντς + ΦΠΑ

 
Now On Air:
-
skash
CELEBRITY TWEETS