Δείπνο Αγάπης

ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ LIDL CYPRUS

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το φιλανθρωπικό δείπνο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στο Προεδρικό Mέγαρο την Τρίτη 28/11 παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην ομιλία του αναγνώρισε το έργο του Συνδέσμου και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλει για την παροχή ανακουφιστικής φροντίδας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Δρ. Αδάμος Αδάμου, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα κάνουμε έκπτωση στο όραμα μας- ότι μια μέρα κανείς δε θα φοβάται τη λέξη ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με προσήλωση και θα είμαστε εκεί με την αγκαλιά ανοιχτή και έτοιμη  να δεχτεί όποιον μας χρειάζεται.»

Ακολούθως ο Πρόεδρος της LIDL Ελλάδας Κύπρου, κ. Ανδρεανίδης, διαβεβαίωσε πως  θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο Σύνδεσμο, στηρίζοντας τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής τους Ευθύνης. Συγκεκριμένα, φέτος τα Χριστούγεννα οι πελάτες της LIDL Cyprus έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν και αυτοί στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και το επισιτιστικό πρόγραμμα του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» αγοράζοντας λούτρινα ζωάκια favorina από τα καταστήματα LIDL Cyprus Παγκύπρια.

Τη ψυχαγωγία της βραδιάς ανέλαβε ο ταλαντούχος Κύπριος τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι παρεβρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι δια χειρός του βραβευμένου Έλληνα σεφ Λευτέρη Λαζάρου αλλά και του σεφ Πανίκου Λουκά, αποκλειστικά με υλικά από τα LIDL Cyprus.

 
Now On Air:
TLC - Waterfalls