ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ


Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου* διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό δείπνο στο Προεδρικό Mέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, προστάτη του Συνδέσμου, την Τρίτη 28/11 και ώρα 20:30. Τη ψυχαγωγία θα αναλάβει ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος. Το μενού θα επιμεληθεί ο διακεκριμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Η είσοδος στο επίσημο δείπνο είναι δυνατή με εισφορά στον Σύνδεσμο ύψους 60 ευρώ. Εισιτήρια διατίθενται στα κεντρικά γραφεία του Συνδέσμου.  Για πληροφορίες τηλ. 22446222. Στόχος του δείπνου είναι η ανάπτυξη πόρων για ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Μέγας χορηγός της βραδιάς είναι η Lidl Cyprus.  Η Lidl Cyprus, συμπαραστάτες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου εδώ και 4 χρόνια, καλύπτουν όλα τα έξοδα σίτισης των ασθενών του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και συνεχίζουν να συμβάλλουν σημαντικά στο έργο του Συνδέσμου με διάφορες ενέργειες. Μια από αυτές και η Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία όπου  οι πελάτες της LIDL Cyprus αγοράζοντας λούτρινα ζωάκια Favorina κατά το μήνα Νοέμβριο & Δεκέμβριο συνεισφέρουν και αυτοί στην στήριξη του Συνδέσμου. Η LIDL Κύπρου με την συνεχής βοήθεια που παρέχουν στον Σύνδεσμο έχουν βραβευθεί ως ο πιο κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός στη Κύπρο σε διάφορους διαγωνισμούς.

*O Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που εδώ και 46 χρόνια προσφέρει υψηλού επιπέδου, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν:

 • Ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, όπως έλεγχο πόνου και άλλων συμπτωμάτων του καρκίνου ή της θεραπείας του.
 • Ψυχοκοινωνική στήριξη.
 •     Φυσιοθεραπεία  και άλλες συμπληρωματικές θεραπείες

Οι πιο πάνω υπηρεσίες προσφέρονται στο:

 • Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία το μοναδικό νοσηλευτήριο του είδους του στη Κύπρο
 • «Ευαγόρειο» Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας  στη Λεμεσό.
 • Μέσω της Παγκύπριας Υπηρεσίας Κατ’ Οίκον Φροντίδας.

Άλλες υπηρεσίες:

 • Πρόγραμμα Κοινωνικής Συμμετοχής
 • Μεταφορά ασθενών από όλες τις πόλεις προς τα ογκολογικά κέντρα στη Λευκωσία.

Όλες μας οι υπηρεσίες προσφέρονται  εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στους καρκινοπαθείς ανεξάρτητα της οικονομικής τους κατάστασης, καταγωγής ή θρησκεύματος.

Ταυτόχρονα, 

 • διοργανώνουμε προγράμματα ενημέρωσης του κοινού για θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη,  τη διάγνωση, τη θεραπεία και την ανακουφιστική φροντίδα.
 • Συνεργαζόμαστε στενά με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς έτσι ώστε να συμβάλλουμε εποικοδομητικά στη διαμόρφωση & εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής για τον Καρκίνο, και
 • Αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των Ασθενών.

 

 Now On Air:
TLC - Waterfalls