9ο InfoCom Cyprus 2017 & 2o Security Project Cyprus

9ο InfoCom Cyprus 2017 & 2o Security Project Cyprus

Τρεις μέρες γεμάτες με τις τεχνολογίες του αύριο
Τηλεπικοινωνίες – Πληροφορική – Social Media – e-Βusiness – Security

Στις 28 & 29 Νοεμβρίου θα γίνει στο Hilton η διήμερη έκθεση / συνέδριο InfoCom Cyprus & στις 30 Νοεμβρίου το Security Project Cyprus.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας, των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, των Media, της Ψηφιακής Οικονομίας (e-Business & Social Media) και των εξελίξεων στην Ασφάλεια, τόσο στον τομέα του τεχνολογικού εξοπλισμού όσο και σε αυτόν του Security Management.

Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου θα γίνει το 9ο InfoCom Cyprus, το μεγαλύτερο event στην Κύπρο για τις Τηλεπικοινωνίες, την Πληροφορική και τα Media. Το συνέδριο από φέτος γίνεται διήμερο και η 2η ημέρα (Τετάρτη 29/11) είναι αφιερωμένη στην Ψηφιακή Οικονομία, το e-Business και τα Social Media.

Τέλος, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου η σκυτάλη θα παραδοθεί στο 2o Security Project Cyprus, που θα εστιάσει στα συστήματα ασφάλειας (Κάμερες, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης, smart alarm systems, access control, Πυρανίχνευση & Πυρασφάλεια), αλλά και στις Υπηρεσίες Ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του InfoCom Cyprus http://www.infocomcy.com/
Now On Air:
-
CELEBRITY TWEETS