ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One

-Στις 22 Οκτωβρίου τρέχουμε για τα παιδιά μας.. «Run As One». Δεύτερος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» ο οποίος ενισχύει το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή και Υγεία»  

Πρέσβειρα της διοργάνωσης είναι η κάτοχος του Παγκύπριου Ρεκόρ στα 100 μέτρα, Ραμόνα Παπαϊωάννου. Χρέη παρουσιαστή για την ημέρα του αγώνα έχει αναλάβει ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, Brand Ambassador των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Στο πρόγραμμα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» έχει προστεθεί φέτος η απόσταση του Ημιμαραθώνιου, προσδίδοντας στη διοργάνωση μεγαλύτερη αγωνιστική αίγλη.

-Πέρα από τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ και το Δρόμο 1χλμ, προστέθηκε και ο Εταιρικός Δρόμος 5χλμ, όπου επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να συμμετάσχουν οργανωμένα, ενισχύοντας το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», στους σκοπούς του οποίου θα διατεθούν όλα τα έσοδα του αγώνα.

-Δωρεάν για τα παιδιά. Τα παιδιά έως 12 χρόνων θα τρέξουν δωρεάν, αφού η διοργάνωση είναι αφιερωμένη σε αυτά. Όλα τα παιδάκια θα πάρουν δίπλωμα συμμετοχής και φρούτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ ειδικά γι αυτά ετοιμάζονται εκπλήξεις, παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο.

-Πρόγραμμα και διαδρομή
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού όλων των διαδρομών αλλά και του after party που θα ακολουθήσει –με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς κα Dj’s- θα είναι και φέτος η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

-Η εκκίνηση στον Ημιμαραθώνιο θα δοθεί στις 8:30πμ ενώ οι δύο δρόμοι 5χλμ (Εταιρικός & Ατομικός) θα εκκινήσουν στις 11:00πμ. Γύρω στις 11:30πμ θα δοθεί η εκκίνηση στο Δρόμο 1χλμ.

-Όλοι οι διαγωνιζόμενοι (με εξαίρεση τον Εταιρικό Δρόμο) θα πάρουν δωρεάν το μπλουζάκι της διοργάνωσης, θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά, θα έχουν προσωπικό αριθμό συμμετοχής (BIB Number) και θα τους απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

-Μετά την εκκίνηση οι δρομείς του Ημιμαραθώνιου θα κατευθυνθούν προς τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Γρίβα Διγενή όπου θα κάνουν στροφή 180 μοιρών κατευθυνόμενοι προς το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Εκεί θα πάρουν το δρόμο προς τα φώτα τροχαίας του K-Cineplex απ’ όπου θα επιστρέψουν προς την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ διά μέσου της Γρίβα Διγενή. Η διαδρομή, που θα επαναληφθεί δύο φορές, έχει μετρηθεί επισήμως από απεσταλμένο της Ένωσης Μαραθωνίων & Δρόμων Αντοχής (AIMS). 

-Πληροφορίες και ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχής (μέχρι 16 Οκτωβρίου) στο www.alphamega.com.cy/runasone, ενώ συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κάποιος έως και τις 21 Οκτωβρίου στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών των έντεκα Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22793728 και 22442878.
Now On Air:
-
CELEBRITY TWEETS