ΚΕΑΝ

 

Η ΚΕΑΝ αγκαλιάζει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής στηρίζοντας για άλλη μια φορά τα παιδιά της Κύπρου

Επιδιώκοντας να συνεισφέρει με κάθε ευκαιρία σε οργανισμούς που έχουν επίκεντρό τους το παιδί, η ΚΕΑΝ, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, επέλεξε να στηρίξει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής έχει πρωτοπορήσει στην Κύπρο εφαρμόζοντας ανιχνευτικά προγράμματα για ασθένειες που προσβάλλουν το παιδί και ιδιαίτερα το νεογέννητο. Το Κέντρο προσφέρει με επιτυχία για πολλά χρόνια τώρα το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Νεογνών που στόχο έχει την έγκαιρη διάγνωση ανωμαλιών του μεταβολισμού στα νεογέννητα. Το Κέντρο επίσης προσφέρει συνεχή έλεγχο της εξέλιξης της νόσου και της θεραπευτικής αγωγής, ενώ τα παιδιά παρακολουθούνται συστηματικά για τη σωματική και ψυχοκινητική τους ανάπτυξη από ειδική ψυχολόγο. Τα προγράμματα του κέντρου προσφέρονται εντελώς δωρεάν, και αφορούν τον Προληπτικό Έλεγχο Νεογνών, τον Προγεννητικό Έλεγχο και το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής.

«Προσπαθούμε να προσφέρουμε μια διαχρονική στήριξη στην κοινωνία, έχοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Συνεπώς είναι με μεγάλη χαρά που στηρίζουμε το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, ένα οργανισμό που, χάρη στην κοινωφελή δραστηριότητά του, έχει συμβάλει συμαντικά και αποτελεσματικά στην πρόληψη περιπτώσεων νοητικής υστέρησης, ενώ προσφέρει επίσης συνεχή έλεγχο της εξέλιξης της νόσου και της θεραπευτικής αγωγής.» ανέφερε ο Μάρλο Ευριπίδου, Marketing Manager της ΚΕΑΝ.

Η προσφορά αυτή είναι ακόμη μια από τις ενέργειες με επίκεντρο το παιδί και τη νεολαία, που υλοποίησε φέτος η ΚΕΑΝ, εκ των οποίων ο παγκύπριος εκπαιδευτικός διαγωνισμός KEAN SchoolLab και το ΚΕΑΝ Battle Of DJs που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στηρίζοντας τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

Παράλληλα μέσα από τους πυλώνες της ΚΕΑΝΙΤΑ «Ζω υγιεινά», «Ζεστές αγκαλιές» και «Σκέφτομαι πράσινα», η ΚΕΑΝ φροντίζει να προωθεί βασικές αξίες που χρειάζεται να μαθαίνουν τα παιδιά από νεαρή ηλικία, όπως την υγεία, τη σωστή άσκηση και διατροφή, τη φιλανθρωπία και προσφορά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, καθώς και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Αξίζει να σημειώσουμε και το γνωστό σε όλους φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ που μεταμορφώνει το εργοστάσιο της ΚΕΑΝ σε ένα τεράστιο παιδότοπο κάθε δύο χρόνια, προσφέροντας όλα τα έσοδα από το πάρτι σε προεπιλεγμένους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Now On Air:
Dennis Lloyd - Nevermind
CELEBRITY TWEETS