ΜΙΚΡΟI CHEF!

Με σκούφους και ποδιές… φύγαμε για την κουζίνα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ CHEF!

Σε ένα δημιουργικό εργαστήρι, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ  προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους να φορέσουν σκούφο και ποδιά, να μεταμορφωθούν σε σεφ και να γνωρίσουν τη διασκεδαστική πλευρά της υγιεινής διατροφής με οδηγό στην κουζίνα τον σεφ Νικόλα Κωνσταντίνου.

Τα διατροφικά εργαστήρια είναι μια μοναδική εμπειρία που προσφέρεται στα παιδιά στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» που στόχο έχει να ανακαλύψουν τα παιδιά ένα αλλιώτικο κόσμο υγιεινών απολαύσεων.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, θα μεταδώσουν στα παιδιά γνώση γύρω από τις τροφές και τη διατροφική αξία των υλικών που θα χρησιμοποιήσουν στις συνταγές.

Μέσω της χαράς που εμπνέει η μαγειρική, τα παιδιά θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά το χρόνο τους μακριά από το διαδίκτυο και την τηλεόραση!

Εκεί θα βρίσκονται και ο Αιμίλιος Μήλου και ο Πάρης Πορτοκάλης που θα μας εκμυστηρευθούν τα διατροφικά μυστικά τους και θα δίνουν δωράκια στα παιδιά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 9 έως 14 ετών.

Χώρος διεξαγωγής: Intercollege, Μακεδονιτίσσης 46, 2417, Λευκωσία

Ημερομηνίες & ώρες εργαστηρίων:

28/06/2017

10.00-15.40: Αφορά παιδιά από Λεμεσό και Πάφο με δωρεάν μεταφορικό μέσο υπό την επίβλεψη συνοδού.

29/06/2017:

10.00-15.40: Αφορά παιδιά από Λευκωσία και Λάρνακα με δωρεάν μεταφορικό μέσο υπό την επίβλεψη συνοδού. 

Το εργαστήρι πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και με την υποστήριξη του Κλάδου των Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege Λευκωσίας

Η είσοδος στα εργαστήρια είναι ελεύθερη.  Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής μέχρι 21/06/2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστο όριο κάθε γκρουπ 25 παιδιά.

Για εγγραφή και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ www.alphamega.com.cy
Now On Air:
-
CELEBRITY TWEETS