Φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό»

Το Vernel Supreme παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show

«Οκτώ με ένα σκοπό»

 

To Vernel Supreme ενώνει δυνάμεις για τέταρτη συνεχή χρονιά με οκτώ σχεδιαστές μόδας και παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το φιλανθρωπικό fashion show διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Έγκωμης και τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Σκοπό έχει τη έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο όπως επίσης και των παιδιών, καθώς τα καθαρά έσοδα παραχωρούνται στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και στο Hope For Children CRC Policy Center. Το show θα προσφέρει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και το κοινό θα έχει την ευκαιρία απολαύσει τις δημιουργίες των σχεδιαστών σε συνδυασμό με δυναμικές στιλιστικές παρεμβάσεις. Οι εντυπωσιακές δημιουργίες των  Afroditi Hera, Gregory Morfi, Andreas Zanetides, Constantinos Vasiliades, ChrisK, Marios Gregoriades Jewellery, Tryfonas Modestou και Totsi by Tota Patsalidou καθώς και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους Τόνια Καποδίστρια, Ναταλία Μιχαήλ, Έλενα Clark, Μάριο Χαραλάμπους και Χρίστο Μάο είναι σίγουρο πως θα ευχαριστήσουν όλους τους παρευρισκόμενους. Την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι Ανδρέας Φαλάς και Μαρία Ονησιφόρου.

Η Άντρη Ιωάννου, Senior Brand Manager Laundry HomeCare, της GPM – Henkel Ltd, δήλωσε σχετικά: «Είναι με μεγάλη χαρά που παρουσιάζουμε το «Οκτώ με ένα σκοπό» για τέταρτη συνεχή χρονιά, στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Vernel, συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα στην προσπάθεια στήριξης της αποστολής Ιδρυμάτων όπως το Καραϊσκάκειο και το Hope For Children CRC Policy Center, τα οποία κάνουν εξαιρετική δουλειά προσφέροντας πραγματικό έργο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

Μέγα Χορηγοί – Maserati, Starbucks, University of Nicosia, Lemon Park, New Code Events & Modeling,

Χορηγοί – Primetel, Ids Interior Services, Mohawk Hair Studio, Lordos Plastics, Frames

Υποστηρικτές: Dr. K. Chrysostomides &             CO LLC, Michel Dali, Blu kids, Elena Clark School of Dance, Zevra cosmetics, OJO Sunglasses, Skopy, MAKKAS Fine Wines, Marlen Photographics, Ταξίδι στην εκπάιδευση Copy Paste Prints and More, Media Studios.

 

 

Τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των €15 και είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία: Δήμος Έγκωμης 22453800/22453895, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα 22772700 και  Hope For Children CRC Policy Center 22103234. 
Now On Air:
Destiny's Child - Independent Women Pt.1
CELEBRITY TWEETS