ΜΤΝ News

10.000 ευρώ για το δάσος της Σολέας
με το «Oh Yellow Trees!» της ΜΤΝ

 

Το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι της ΜΤΝ «Oh Yellow Trees!» ολοκληρώθηκε με 10.000 συμμετοχές. Για κάθε συμμετοχή στο παιγνίδι η ΜΤΝ συνείσφερε 1 ευρώ και έτσι το ποσό των 10.000 ευρώ  θα διατεθεί στο σύνολό του  από την ΜΤΝ για την αναδάσωση της πληγείσας από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού περιοχής της Σολέας.

Το παιχνίδι  «Oh Yellow Trees!» δημιουργήθηκε από την  ΜΤΝ και ήταν διαθέσιμη προς το κοινό στη σελίδα της στο Facebook κατά την περίοδο των γιορτών.  Το παιγνίδι είχε μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους της ΜΤΝ οι οποίοι παίζοντας, ενίσχυσαν  μέσω της συμμετοχής τους την  προσπάθεια για αναδάσωση του τεμαχίου 16 του δάσους της Σολέας.

Ως ενεργός εταιρικός πολίτης, η MTN αναλαμβάνει μια σειρά κοινωνικών, περιβαλλοντικών και φιλανθρωπικών δράσεων ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των 400.000 συνδρομητών της και ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα. Μέσα από ένα παιγνίδι που επιτυχώς συγκέντρωσε 10,000 συμμετοχές, συνεισφέρει έμπρακτα στην αποκατάσταση και διατήρηση του φυσικού πλούτου της χώρας μας προσφέροντας 10.000 ευρώ  για την αναδάσωση της καμένης γης στη Σολέα.
Now On Air:
TLC - Waterfalls