Προσφορά ΚΕΑΝ

Η εταιρεία και οι εργαζόμενοι στη ΚΕΑΝ προσφέρουν στο Hope For Children

Μετά την μεγάλη γιορτή του καθιερωμένου πάρτι της ΚΕΑΝΙΤΑ, τον Ιούνιο του 2016, όπου εργάστηκαν εθελοντικά 96 άτομα, εργαζόμενοι της ΚΕΑΝ, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι, αποφασίστηκε, με πρωτοβουλία των ίδιων των εθελοντών να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη φιλοξενία που διοργανώνει η ΚΕΑΝ για να τους ευχαριστήσει, αλλά να δοθεί το αντίτιμο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Βάσει του ότι η ΚΕΑΝΙΤΑ στηρίζει παιδικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσα στα πλαίσια της  κοινωνικής της υπευθυνότητας, όπως και στο φετινό πάρτι που τα έσοδα των 19,000Ευρώ δόθηκαν αυτούσια στο Ίδρυμα ‘Πάνος Ευριπίδου’ για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα ένεκα προωρότητας, λήφθηκαν υπ’ όψη οργανισμοί που φροντίζουν παιδιά.

Επιλέχθηκε ο οργανισμός "Hope For Children", κάτω από την αιγίδα της UNICEF, στα πλαίσια του προγράμματος Εξάλειψης της Παιδικής Φτώχειας στην Κύπρο και που στηρίζει παιδιά και οικογένειες. Το ποσό που συμπλήρωσε η ΚΕΑΝ στα 3,000ευρώ, παραδόθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στον Διευθυντή του Οργανισμού  "Hope For Children" CRC Policy Centre, στον κύριο Josef Varuhgese στο εργοστάσιο στη Λεμεσό.

Τόσο οι εργαζόμενοι στη ΚΕΑΝ όσο και η Διεύθυνση της εταιρείας εύχονται όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν Ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

 

 

 
Now On Air:
TLC - Waterfalls