The Mall of Cyprus

Το The Mall of Cyprus, με τη στήριξη της Cablenet, υποδέχεται τον Άγιο Βασίλη από τη Λαπωνία

Το The Mall of Cyprus επιβεβαιώνει τη φήμη του ως ο απόλυτος γιορτινός προορισμός, καλωσορίζοντας τον Άγιο Βασίλη από τη μακρινή Λαπωνία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η πιο αγαπημένη φιγούρα των παιδιών, στο ταξίδι του σε όλο τον κόσμο, κάνει μια στάση τεσσάρων ημερών στην Κύπρο, για να συναντήσει τους μικρούς του φίλους και να φωτογραφηθεί μαζί τους λίγο πριν το τέλος του χρόνου.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με μουσική και τη μοναδική διακόσμηση του The Mall of Cyprus, ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει όλα τα παιδιά για να μοιραστεί μαζί τους το εορταστικό πνεύμα των ημερών και να σκορπίσει την απόλυτη χαρά, κάθε απόγευμα από τις 15:00 έως τις 19:00, από τις 27 μέχρι τις 30 του Δεκέμβρη. Η φωτογράφιση θα γίνεται από επαγγελματίες φωτογράφους και όλες οι φωτογραφίες θα εκτυπώνονται δωρεάν επί τόπου.

Η  εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Cablenet, η οποία θα είναι στο The Mall of Cyprus τις ημέρες της εκδήλωσης, για να ενημερώνει τους επισκέπτες για τις προσφορές και δώρα που έχει τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους ενεργούς πελάτες καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου μέχρι και 15 Φεβρουαρίου!

Γιατί, οι γιορτές είναι… σπίτι, με δώρα για όλους από την Cablenet!
Now On Air:
TLC - Waterfalls