Public News

Η μαγεία των δώρων και των Χριστουγέννων είναι στα Public!

Εκδηλώσεις Δεκεμβρίου Public

 • Παρουσίαση Βιβλίου ‘Ζωή μου’ – Καρμέλα Κατσαμένη. 

Οι Εκδόσεις Μίνωας και το Public σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά την Καρμέλα Κατσαμένη, συγγραφέα του βιβλίου Ζωή μου.

Public Λευκωσίας Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου στις 18:00 για το βιβλίο θα μιλήσουν η Κωνσταντία Δημητριάδου, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια του περιοδικού HELLO! Καθώς και ηθοποιοί από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, που προβάλλεται καθημερινά από το MegaOne Κύπρου, Μαρία Ιωάννου και Ευγενία Παναγοπούλου.

Public Λεμεσού την Τρίτη 06 Δεκεμβρίου στις 18:00, για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Παντελής Παναγιώτου, δημοσιογράφος του περιοδικού Down Town καθώς και οι ηθοποιοί από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, που προβάλλεται καθημερινά από το MegaOne Κύπρου, Μαρία Ιωάννου και Ευγενία Παναγοπούλου.

Σας περιμένουμε!

Βρες στα PUBLIC το βιβλίο:

http://bit.ly/2fWaLjB 

 • Παρουσίαση νεανικής σειράς βιβλίων ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ του Γιώργου Θεοφάνους.

Οι Εκδόσεις ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ο Γιώργος Θεοφάνους και τα PUBLIC σας καλούν στην παρουσίαση των 2 πρώτων βιβλίων της νεανικής σειράς ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. Mέσα από την αναζήτηση των 7 κλείδων, φιλοδοξεί να ξεκλειδώσει σπουδαίους αρχαιοελληνικούς μύθους και ταυτόχρονα να γίνει ένα βοήθημα για το σύγχρονο παιδί και έφηβο ώστε να αντιμετωπίσει θέματα όπως το bullying, τη σχέση με τους γονείς, την αυτοπεποίθηση, τους στόχους κ.ά. την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00.

Χορηγοί Επικοινωνίας Σίγμα και Ράδιο Πρώτο.            

Σας περιμένουμε!

Σύνοψη του βιβλίου "Παραμυθολογία: Η πρώτη κλείδα"

Ο Φώτης πήγαινε στην τελευταία τάξη του Δημοτικού και αυτή η χρονιά στο νέο σχολείο είχε ξεκινήσει καλά λόγω της γνωριμίας του με τον κύριο Ματθαίο. Σύντομα, όμως, έγινε η "φυλακή" και το "βασανιστήριό" του. Από την πρώτη μέρα βρέθηκε απέναντι στην παρέα των πέντε αγοριών που έκανε κουμάντο στο σχολείο...
Οι Κένταυροι ξεκίνησαν τις δυνατές κλοτσιές στα πόδια των τεράτων και, με τα μακριά κοντάρια τους, τα εμπόδιζαν να αρπάξουν τον Πύρρωνα, που ήθελαν πάση θυσία να κατασπαράξουν. Κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει πόσα τέτοια φτερωτά θηρία γύρναγαν πάνω από τα κεφάλια τους...
Η ιστορία του Φώτη και του μυθικού Πύρρωνα... Μια ιστορία συνυφασμένη, με σκοπό την εύρεση της πρώτης από τις επτά κλείδες...
Την κλείδα της αυτοπεποίθησης! 

Σύνοψη του βιβλίου "Παραμυθολογία - Η δεύτερη κλείδα"

Κι εγώ έχω θέματα με τον πατέρα μου, μην νομίζεις πως είσαι ο μόνος..." είπε ξαφνικά ο Αντρέας. Ο Φώτης τον κοίταξε έκπληκτος, αλλά χωρίς να του απαντήσει, θέλοντας να ακούσει τη συνέχεια.
Μήπως, λοιπόν, και κάποιος άλλος ένιωθε ακριβώς όπως ο ίδιος;
"Ο μεγαλύτερός μου αδερφός, που είναι τώρα φοιτητής, μου είπε κάποια στιγμή..." συνέχισε ο Αντρέας "...πως πατέρας και γιος έχουν σχέση δύναμης, αντιπαλότητας, εξουσίας και... μπερδεύονται. Κάποτε μπερδεύονται τρυφερά και κάποτε... επικίνδυνα".
"Αυτό πες το ξανά..." συνομολόγησε ο Φώτης.
Ο Πύρρων ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι για να συναντήσει τον Τιτάνα Προμηθέα, στην προσπάθειά του να βρει τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΛΕΙΔΑ. Θα καταφέρει άραγε μαζί με τον καινούριο του φίλο, τον Καύκασο, να φτάσουν στα έσχατα της γης, εκεί όπου οι τρεις Εκατόγχειρες κρατούν τη μυστική τριπλή σφραγίδα; Θα καταφέρουν και οι δύο να καταλαγιάσουν μέσα τους τον ΘΥΜΟ για τον πατέρα τους και να βρουν τη δεύτερη από τις επτά κλείδες;
Την κλείδα της Συγχώρεσης! 

Βρες στα PUBLIC το βιβλίο:

http://bit.ly/2gaw3wZ

 • Το εργαστήρι των ξωτικών ταξιδεύει σε 3 πόλεις της Κύπρου!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα ζωτικά κάτι ετοιμάζουν!!

Το εργαστήρι τους θα ταξιδέψει σε 3 πόλεις τις Κύπρου, για να δούμε τί μας ετοιμάζουν για το τριήμερο 19/12, 20/12 και 21/12…

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 11:30 π.μ.

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και μαζί τους θα φέρουν κι αυτούς…

Θα εμφανιστούν ξανά και οι ζαβολιές τους θα τρελάνουν κόσμο.

Ελάτε μαζί μας για να γιορτάσουμε τον κόσμο των καλικατζάρων και να καλικατζαροσκανδαλιστούμε παρέα!!

Θεατρικό παιχνίδι και αφήγηση παραμυθιού

εμψυχώνουν την εκδήλωση: Ελένη Αναστασίου (θεατρολόγος) & Νάγια Καρακώστα (ηθοποιός)

Λευκωσία 19/12 / Λεμεσός 20/12 / Λευκωσία 21/12

Ψιτ, ψιτ, σνουπ! Καλικαντζαράκι, για πού το ‘βαλες; Σε τσάκωσα!

Που ζουν οι καλικάντζαροι άραγε, ξέρει κάνεις; Πώς κινούνται οι καλικάντζαροι άραγε, ξέρει κάνεις; Πώς μοιάζουν οι καλικάντζαροι; Ποιος ξέρει; Μία ιστορία θα σας πω για τη φυλή τους, μα μη το μαρτυρήσετε γιατί θα πέσει στην αντίληψη τους!

Θεατρική κίνηση, μικρό κατασκευές και face painting,

Εμψυχώνουν την εκδήλωση: Κατερίνα Αχιλλέως (εικαστικός) & Μέλανη Ε. Βαρναβίδου (θεατρολόγος)

Πάφος 19/12 / Πάφος 20/12 / Λεμεσός 21/12

Θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικές δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικες κατασκευές αλλά και Αφήγηση χριστουγεννάτικου παραμυθιού.

Εμψυχώνουν την εκδήλωση: Κική Αργυρού (θεατρολόγος) & Χαρά Σωκράτους (μουσικοπαιδαγωγός) Λεμεσός 19/12 / Λευκωσία 20/12 / Πάφος 21/12

 • DJ παίζει Χριστουγεννάτικα τραγούδια και όχι μόνο!

Έλα να τον απολαύσεις τη Δευτέρα στις 12/12 από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 στο κατάστημα της Λευκωσίας.

 • Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα κουλουράκια και μικροκατασκευές

Έλα την Παρασκευή 16/12 στις 18:00 στη Λευκωσία για να διαβάσουμε μαζί χριστουγεννιάτικες ιστορίες που θα μας εμπνεύσουν στο να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές και κουλουράκια με ζυμάρι! 

 • JUST DANCE 2017 EVENT

Σας προσκαλούμε να χορέψετε με τους χορευτές της Αναστασίας Χ’Εφραιμ.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Mall of Cyprus στις 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 3:30 μ.μ..
Πάρτε τους φίλους και την οικογένεια σας επειδή ήρθε η ώρα να χορέψετε!

Το μεγαλύτερο μουσικό βίντεο παιχνίδι όλων των εποχών επιστρέφει, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια. Το Just Dance 2017 σας φέρνει περισσότερα από 40 νέα τραγούδια, 6 διαφορετικά modes, και πρόσβαση σε περισσότερα από 200 και επιπλέον τραγούδια!

Ενταχθείτε σε μια κοινότητα με πάνω από 118 εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο και αποδείξετε πως είστε ο καλύτερος χορευτής! Ετοιμαστείτε για το πιο ξέφρενο χορευτικό παιχνίδι με το Cheap Thrills από Sia Ft. Sean Paul, Lean On από Major Lazer & DJ Snake Ft. MØ, και Sorry από  Justin Bieber. Ξαναζήστε παλιές επιτυχίες όπως το Don’t Stop Me Now από Queen, ή αν το J-Pop είναι το γούστο σας χορέψτε στο Po Pi Po από Hatsune Miku!

Το Just Dance 2017 περιλαμβάνει τις πιο hot επιτυχίες μαζί με τα αγαπημένα της οικογένειας, μεταξύ των οποίων είναι:

 • Cheap Thrills – Sia Ft. Sean Paul
 • Lean On – Major Lazer Ft. MØ & DJ Snake
 • Sorry – Justin Bieber
 • DADDY – PSY Ft. CL of 2NE1
 • Worth It – Fifth Harmony Ft. Kid Ink
 • Don’t Stop Me Now – Queen
 • Po Pi Po – Hatsune Miku
 • El Tiki – Maluma
 • September – Equinox Stars
 • What Is Love – Ultraclub 90
 • Radical – Dyro & Dannic
 • ... και άλλα πολλά

 

 

Larnaka’s Opening Events   
Now On Air:
TLC - Waterfalls