ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ

Φιλανθρωπικό Επετειακό Δείπνο

40 ΧΡΟΝΙΑ «ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ»

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φιλανθρωπικό επετειακό δείπνο για τον εορτασμό των 40χρόνων λειτουργίας της «Αροδαφνούσας» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, 7 Νοεμβρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου φίλοι και υποστηρικτές καθώς και όλο το προσωπικό του Συνδέσμου γιόρτασαν την αδιάλειπτη κοινωνική προσφορά του νοσηλευτηρίου το οποίο προσφέρει απλόχερα φροντίδα και ανακούφιση σε χιλιάδες καρκινοπαθείς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι Αείμνηστοι Δημήτρης Σουλιώτης και Χακόπ Κεχεγιάν, Ιδρυτές και Οραματιστές της «Αροδαφνούσας» και ο κ. Κυριάκος Λούπης καθώς και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης και υποστηρικτής του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, η LIDL Κύπρου.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Δρ. Αδάμος Αδάμου αναφέρθηκε στα σχέδια επέκτασης της «Αροδαφνούσας»  τονίζοντας ότι η «ανιδιοτέλεια των ανθρώπων θα κάνει για ακόμα μια φορά το όραμα πραγματικότητα.  Εμείς μαζί με όλους εσάς, δηλώνουμε ότι δεν θα κάνουμε έκπτωση στα όνειρα, θα προσηλώσουμε τη ματιά μας στο ιδανικό και όπως πριν από 40 χρόνια θα εργαστούμε ώστε η ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ να είναι εκεί με την αγκαλιά ανοιχτή και έτοιμη  να προσφέρει την αγάπη της».

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ομιλία του που ανέγνωσε ο Υπουργός Υγείας κ.Γιώργος Παμπορίδης εξήρε το σημαντικό και πολύπλευρο έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου.

Τη βραδιά διάνθισε μουσικά η μοναδική Άννα Βίσση η οποία ερμήνευσε αφιλοκερδώς γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες της συμπαρασύροντας μαζί της στο τραγούδι το κοινό.

Το δείπνο επιμελήθηκε ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου προσφέροντας ιδιαίτερες γευστικές επιλογές. 
Now On Air:
Meduza + Goodboys - Piece Of Your Heart
CELEBRITY TWEETS