20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Λαμπερή βραδιά για τα 20 χρόνια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Είκοσι χρόνια δυνατής παρουσίας στην κυπριακή αγορά γιόρτασαν με υπερηφάνεια οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με ένα λαμπερό Gala Dinner που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου στη Λευκωσία, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασίαδη, Υπουργών, Αρχηγών κομμάτων και άλλων πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων.

Στο χαιρετισμό του ο ιδρυτής και Πρόεδρος των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Ανδρέας Παπαέλληνας εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες σε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, εργαζόμενους, προμηθευτές, συνεργάτες και τους καταναλωτές που με τη συμβολή τους οδήγησαν τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε ηγετική θέση στην κυπριακή αγορά.

Από πλευράς του ο Director και Μarketing Manager, Γιώργος Θεοδότου, δεσμεύτηκε ότι οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ότι θα συνεχίσουν να τους εξυπηρετούν τους καταναλωτές βασισμένοι στις δικές τους ανάγκες με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα, την αξιοπιστία και το σεβασμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η οικογένεια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ τίμησαν τον ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρείας για τη συνεισφορά του και την αμέριστη εμπιστοσύνη που τους επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Τη βραδιά ομόρφυναν με τις μελωδικές τους φωνές οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Αντώνης Ρέμος και Θωμαΐς Απέργη.

     
Now On Air:
-
CELEBRITY TWEETS