Τhe October Fair

Τhe October Fair: Η Μαγεία του Halloween, επιτέλους έρχεται και στην Κύπρο

Αυτό τoν Οκτώβριο, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά στην Κύπρο το μαγευτικό Τhe October Fair. Eτοιμαστείτε να ζήσετε το Halloween σε όλο του το μεγαλείο σε συνδυασμό με τις πιο διασκεδαστικές Fun Fair εμπειρίες, θεαματικά shows, μουσική και διασκέδαση με άφθονο ποτό και ποιοτικό Street Food.

Στο The October Fair, θα υπάρχουν δεκάδες δραστηριότητες για άτομα από 5....μέχρι 105(!), όπως: Χιλιάδες κολοκύθες για σκάλισμα και στόλισμα, τη μοναδική Σχολή Μάγων Αρχιμήδη με μαγικά και πειράματα, Kokko’s Trick or Treat με γλυκά και καραμέλες για όλα τα παιδιά, «τρομακτικές» ζαχαροτεχνίες & χειροτεχνίες, ζούγκλα με ταραντούλες και ερπετά, Halloween μεταμορφώσεις” - έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μεταμφιεστούν ανάλογα και να μπουν στο πνεύμα του φεστιβάλ, μια τεράστια τσουλήθρα από σανό και πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια όπως τουρτοπόλεμος, σαΐτες, θεαματικές παραστάσεις που θα σας μαγέψουν, ένα Στοιχειωμένο Σπίτι κατευθείαν απο Αμερική (κατάλληλο μόνο για άτομα άνω των 14 ετών), Puzzle Break Εscape Rooms για τους τολμηρούς, Παιχνίδια Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality)  και άλλα πολλά.

Το The October Fair, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού και θα έχει διάρκεια 4 ημέρες, από τις 27 μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου. Η είσοδος θα είναι €5 και δωρεάν για παιδιά κάτω των 12, ενώ οι δραστηριότητες, ξεκινούν από €1. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, στην Ειδική Σχολή «Αποστόλου Λουκά» και στο Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού.

Διοργανωτές του The October Fair,  είναι η δυναμική ομάδα του Pame Productions που στο παρελθόν σας έχουν φέρει το μαγευτικό Chocolate Winter Wonderland. Η Pame Productions, δραστηριοποιείται στη διοργάνωση ποιοτικών, θεματικών φεστιβάλ.

Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη 17:00 – 00:00

Παρασκευή & Σάββατο 11:00 – 00:00

Κυριακή 11:00 – 22:00

Χορηγοί: Cablenet, Laiko Cosmos Trading, Lays Scoops, Kokko’s Sweets, Charalambides Christis, Aramex και Path Property
Now On Air:
Ed Sheeran + Khalid - Beautiful People
CELEBRITY TWEETS