ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

PayBand

Ο πιο σύγχρονος, γρήγορος και απλός τρόπος πληρωμών

Αποκλειστικά από την Ελληνική Τράπεζα

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου στη Λευκωσία, παρουσιάστηκε το πρωτοποριακό προϊόν PayBand, η νέα, γρήγορη και εύκολη μέθοδος πληρωμών από την Ελληνική Τράπεζα, που επιτρέπει στον κάτοχό της να κάνει τις συναλλαγές του ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται πορτοφόλι.

Το PayBand είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ελληνικής Τράπεζας με τις εταιρείες Visa και Gemalto. Πρόκειται για μια ανέπαφη κάρτα που φοριέται στο χέρι και μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA της Ελληνικής Τράπεζας. Το PayBand είναι ευρέως αποδεκτό, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, σε όλα τα contactless τερματικά (POS).

O Γιώργος Καραγιώργης, Γενικός Διευθυντής Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας, Διεύθυνση Ιδιωτών, ανέφερε τους λόγους που οδήγησαν την Ελληνική Τράπεζα να προχωρήσει σε αυτό το σημαντικό βήμα: «Στη νέα ψηφιακή εποχή που ζούμε, οι ανάγκες, οι επιθυμίες και οι προτιμήσεις των καταναλωτών και ειδικά των νέων μεταβάλλονται συνεχώς, επηρεαζόμενες από την ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας. Έτσι και εμείς, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς, έχουμε θέσει πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία νέων, πρωτοποριακών και ανταγωνιστικών προϊόντων, ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις της τεχνολογίας, τις τάσεις στην παγκόσμια αγορά και τα πρότυπα των Διεθνών Οργανισμών».

«Το PayBand θα αποτελέσει τον καταλύτη για περαιτέρω καινοτομία στο κομμάτι των ηλεκτρονικών πληρωμών από την Ελληνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τη χρήση των μετρητών στην κυπριακή αγορά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Aνδριάνα Παππά, Country Manager της Visa Europe για την Κύπρο.

Ο Νικόλας Νικόλα, Διευθυντής Πωλήσεων Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της Gemalto, συνεχάρη την Ελληνική Τράπεζα, η οποία είναι η 6η τράπεζα πανευρωπαϊκά και η 1η τράπεζα στην Κύπρο που υιοθέτησε αυτόν τον πρωτοποριακό τρόπο πληρωμών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στον ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένο χώρο της Δημοτικής Αγοράς του Αγίου Αντωνίου όπου έγινε η παρουσίαση, δόθηκαν στους προσκεκλημένους PayBand.  Οι καλεσμένοι που τα φόρεσαν και τα χρησιμοποίησαν για 'εικονικές αγορές' επιτόπου, έζησαν τη μοναδική και ευχάριστη εμπειρία του νέου τρόπου πληρωμών, ο οποίος αλλάζει ριζικά τον τρόπο που κάναμε μέχρι τώρα τις καθημερινές μας αγορές.

Το PayBand είναι ήδη διαθέσιμο, για υφιστάμενους και νέους πελάτες, αποκλειστικά από όλα τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας. Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα καταστήματα, στη Γραμμή Εξυπηρέτησης 8000 9999 ή στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.

 
Now On Air:
Avicii + Chris Martin - Heaven
CELEBRITY TWEETS