ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν τους τετράποδους φίλους μας του καταφυγίου ΑΡΓΟΣ

Τη φροντίδα και την αγάπη τους στους τετράποδους φίλους μας έδειξαν για ακόμη μια φορά οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και οι πελάτες τους με την οικονομική ενίσχυση του καταφυγίου ΑΡΓΟΣ, το οποίο παρέχει προστασία σε εγκαταλελειμμένα, κακοποιημένα και τραυματισμένα ζώα.

Σε εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ κατά το μήνα Απρίλιο, το κοινό είχε την ευκαιρία να αγοράσει χαριτωμένα muffins και μπισκότα, αφιερωμένα στους τετράποδους φίλους μας και ταυτόχρονα να συνεισφέρει στην οικονομική ενίσχυση του καταφυγίου ΑΡΓΟΣ, καθώς €1 από κάθε γλυκό που πωλήθηκε διατέθηκε για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων που φιλοξενεί.

Κατά την παράδοση της επιταγής η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Ελίνα Θεοδότου δήλωσε: «Ως Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δείχνουμε πάντοτε ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την προστασία των ζώων. Το καταφύγιο ΑΡΓΟΣ επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο για αυτό και το στηρίζουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν στην ενέργεια αυτή».

Από πλευράς της η ιδρύτρια και Πρόεδρος του καταφυγίου ΑΡΓΟΣ, ανέφερε: «Ευχαριστούμε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη συνεχή στήριξή τους στο καταφύγιο ΑΡΓΟΣ και στην αποστολή του που είναι η διάσωση των αδέσποτων σκύλων και γάτων. Η συνεργασία με εταιρείες αποτελεί σημαντική στήριξη για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και στείλει ένα σημαντικό μήνυμα προς το κοινό ότι είναι κοινωνικά, ηθικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνους οργανισμούς. Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχουν αποδείξει με συνέπεια την Εταιρική Κοινωνική τους Ευθύνη».
Now On Air:
Cardi B + Bruno Mars - Please me (Clean Edit)
CELEBRITY TWEETS