Φρουτοποτό ΕΝΑ!

Στον Γαλάζιο πλανήτη με νέες περιπέτειες τα φρούτα του Φρουτοποτού ΕΝΑ

Το φρουτοποτό ΕΝΑ συνεχίζει να παρουσιάζει τις περιπέτειες των αγαπημένων ηρώων-φρούτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία σε ολόκληρη την Κύπρο.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα του χυμού ΕΝΑ, αναλαμβάνει να ενημερώσει τα παιδιά προσχολικής ηλικίας για την σπουδαιότητα των φρούτων στη διατροφή τους, μέσω μιας διασκεδαστικής θεατρικής παράστασης.

Τίτλος της φετινής παράστασης «Ο Γαλάζιος πλανήτης των φρούτων». Και μια πρωτοτυπία! Τα ίδια τα παιδιά δημιούργησαν το τραγουδάκι που συνοδεύει μουσικά την παράσταση.

Φέτος ταξιδέψαμε σε ένας μέρος μαγικό τον Γαλάζιο Πλανήτη των Φρούτων. Όλα τα φρούτα της γης έμεναν εκεί- κόκκινα, κίτρινα και βυσσινί- και ενωμένα όλα μαζί έφτιαχναν χυμούς και τους έστελναν σε κάθε γωνιά της γης.

Ανάμεσα στα φρούτα που ζούσαν στον γαλάζιο πλανήτη ήταν ο Πορτοκάλης, το Βερίκοκο και το Μανταρίνι, τρεις αγαπημένοι φίλοι, που μέρα νύχτα τραγουδούσαν και έφτιαχναν όσο περισσότερους χυμούς μπορούσαν.

Τις παραστάσεις επινόησε το φρουτοποτό ΕΝΑ και συνεργάστηκε με μια ομάδα ταλαντούχων νέων ηθοποιών για να προσφέρουν άφθονο γέλιο στις δωρεάν παραστάσεις που οργανώνονται σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία σε όλη την Κύπρο. Όλες οι παραστάσεις είναι διαδραστικές,ψυχαγωγικές με πολύ γέλιο, τραγούδι και χορό.

Το φρουτοποτό ΕΝΑ βρίσκεται στην αγορά και περιμένει να το δοκιμάσετε σε 2 τέλειους συνδυασμούς φρούτων: Στη γαλάζια συσκευασία με Πορτοκάλι/Μανταρίνι/Βερίκοκο και στη τη κόκκινη συσκευασία με Φράουλα/Βατόμουρο/Σταφύλι 

Ο χυμός ΕΝΑ είναι ένα προϊόν του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης. Τηλ. επικοινωνίας 22471111

Χυμός ΕΝΑ. Πρώτη γεύση, αμέτρητη απόλαυση!
Now On Air:
-
CELEBRITY TWEETS