Οδοντιατρικό Συνέδριο

H Μ.Σ. Ιακωβίδης και τα προϊόντα GUM χρυσός χορηγός του 14ου Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συνεδρίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 2,3 και 4 Μαρτίου το φετινό, 14ο Παγκύπριο Οδοντιατρικό Συνέδριο στη Λευκωσία. Το συνέδριο παρακολούθησαν πέραν των 400 οδοντιάτρων καθώς και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου.

Η θεματολογία του συνεδρίου γενικά περιελάβανε καινούργιες τεχνικές και υλικά στην Οδοντιατρική τα οποία παρουσίασαν καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί οι οποίοι προσέφεραν τις τελευταίες εξελίξεις και γνώσεις στον κλάδο όπως ο Dr. Nikos Donos, διεθνούς κύρους Περιοδοντολόγος ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία, σχετικά με τον χειρισμό και την αποκατάσταση των ασθενών με περιοδοντίτιδα, με τίτλο “Step by step management and restoration of the periodontally compromised patient”

Με στόχο πάντα το ψηλό επίπεδο οδοντιατρικής περίθαλψης στην Κύπρο, στο συνέδριο παρουσιάστηκαν επίσης, νέες τεχνικές μέσα από διάφορα πρακτικά εργαστήρια.

Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της χορηγίας της, η εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης, έδωσε την ευκαιρία στους συνέδρους, να γνωρίσουν και να μάθουν περισσότερα για τα νέα προϊόντα της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων στοματικής υγιεινής GUM.  Η GUM διαθέτει και παρουσιάζει τακτικά στους οδοντίατρους, μέσω εξειδικευμένης ομάδας ιατρικής ενημέρωσης της εταιρείας Μ.Σ.Ιακωβίδης,  την μεγαλύτερη σειρά οδοντιατρικών προϊόντων υψηλής ποιότητας τα οποία αποτελούν σημαντικό εργαλείο για τον οδοντίατρο στην αντιμετώπιση των διάφορων παθήσεων των ασθενών του.  
Now On Air:
Armin Van Buuren - In & Out Of Love
CELEBRITY TWEETS