ΑΛΦΑΜΕΓΑ Νews

Επανακυκλοφόρησε ανανεωμένο το περιοδικό KITCHEN BY AKIS PETRETZIKIS

από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ φροντίζουν να κάνουν πιο δημιουργική την ενασχόλησή σας με την κουζίνα με το περιοδικό KITCHEN BY AKIS PETRETZIKIS, το οποίο επανακυκλοφόρησε ανανεωμένο. To περιοδικό KITCHEN BY AKIS PETRETZIKIS αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό γεύσης και ψυχαγωγίας που απευθύνεται στους λάτρεις του καλού φαγητού, σε όσους πειραματίζονται με την κουζίνα και όχι μόνο. 

Στο 10ο τεύχος του περιοδικού, o Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει και σερβίρει πρωτότυπες νηστίσιμες συνταγές και αλμυρές και γλυκές, υγιεινές συνταγές με τροφές που θα πρέπει να εντάξουμε στη διατροφή μας. Παράλληλα, ενημερωνόμαστε για τα οφέλη της νηστείας, αλλά και όλα όσα αφορούν στην παιδική παχυσαρκία. Μαθαίνουμε για τις νέες αφίξεις σε μπαρ και εστιατόρια στην Κύπρο και απολαμβάνουμε  ένα ταξίδι στον κόσμο του κρασιού. 

Το περιοδικό KITCHEN BY AKIS PETRETZIKIS μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην τιμή των €2. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού διατίθενται  στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ  «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» που υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου για την προώθηση της σωστής διατροφής και υγιούς τρόπους ζωής στα παιδιά. 
Now On Air:
Armin Van Buuren - In & Out Of Love
CELEBRITY TWEETS